WIJKBIJEENKOMST VOOR BEWONERS ZUID III EN VELLER

Het thema Leefbaarheid staat centraal in de wijkbijeenkomst die Wijkplatform Zuid III/Veller en De Meerwaarde samen met bewoners houden op 6 maart.

Het is de tweede keer dat Wijkplatform Zuid III/Veller en De Meerwaarde deze bijeenkomst organiseren voor bewoners van Zuid III en Veller, dit keer met het thema Leefbaarheid. In een leefbare wijk is het prettig en veilig wonen. “Wij willen graag van bewoners horen welke rol leefbaarheid in Zuid III en Veller voor hen speelt. Denk bijv. aan verkeersveiligheid, maar ook aan hoe we omgaan met overlast, wat kunnen we zelf doen om het contact met onze omgeving prettig te houden en wat verwachten bewoners daarin van wijkplatform en school, en hoe kunnen wij elkaar hierin versterken”.

Woont u in Zuid III, Veller I of Veller II en houdt dit thema u bezig, kom dan mee praten op dinsdagavond 6 maart a.s. U bent om 19.15 uur welkom in de school De Meerwaarde, waar  de koffie klaar staat. Nadat Bert Brand van De Meerwaarde iets verteld heeft over de huisvesting van De Meerwaarde zullen we samen aan de slag gaan om het thema leefbaarheid voor onze wijken te verkennen.

Komt u ook? Laat dit even weten via info@zuid3.wijkplatform.com of bel 06-51111261.