20160916 BURENDAG OP 24 SEPTEMBER AANSTAANDE

 

Ook dit jaar willen wij u tijdens Burendag weer graag ontmoeten.

 

Wij hebben een leuke en sportieve middag georganiseerd op Burendag. Naast spelactiviteiten voor de jongere kinderen zijn er ook sportieve activiteiten voor vaders, moeders, opa’s, oma’s; eigenlijk is er voor iedereen wat te beleven.

 

Het allerbelangrijkst vinden wij dat wij elkaar als wijkgenoten, buren ontmoeten: of u dat nu wilt doen bij de spelactiviteiten van uw (klein)kinderen of op de Petanque baan (jeu de boule) of bij een spelletje darten of niet te vergeten bij een kopje koffie of thee aan de kar van de Woningstichting, het kan allemaal.

 

Ook kunt u zich nog steeds aanmelden voor de kleedjesmarkt; we hebben nog voldoende plekken over: bel 06-51111261 of mail j.j.hoogenhout@hetnet.nl

 

Wilt u meer weten over wat het wijkplatform voor onze wijk betekenen kan, of bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom de Buurtkamer? Kom dan vooral langs in de tent op het grasveld aan de Jachtlaan/Wildzoom (de oude locatie Eben Haëzer School) op 24 september. U bent van harte welkom tussen 13.00 – 16.30 uur.

 

En….blinkt u uit in het bakken van de heerlijkste ZuidIII/Veller cake? Dan houden wij ons aanbevolen!

 

 

Wijkplatform Zuid III/Veller

T: 06-51111261

E: j.j.hoogenhout@hetnet.nl

 

Sponsors:

–       Van Goor Installatietechniek sponsort het springkussen

–       Van Brummelen Spuiterij Design BV sponsort de plakletters voor de spandoeken