20160416 Ontmoeten en eten terugblik en uitnodiging

12 maart 2016; een gezellige wijkmaaltijd met Mexicaanse maïssoep.

Zaterdag 12 maart hebben we tijdens onze zeswekelijkse maaltijd met negen bewoners genoten van een heerlijke Mexicaanse maïssoep. Er waren weer een aantal bewoners bij die voor het eerst meeaten.

Omdat de groep niet zo groot was zijn we met elkaar aangeschoven aan de huiskamertafel van Jachtlaan 6; de tuintafel er aan, en zo was er voor iedereen ruim plaats. Het Natuurcentrum is een geweldige plek voor onze maaltijd, maar er moet wel van alles heen gebracht worden van te voren; bovendien zijn er geen faciliteiten om te koken. Daarom de keus om onder de 10 personen voor de thuistafel te kiezen.

 Lijkt het je wel iets om met ons mee te genieten van een door bewoners bereide maaltijd? Wil je wel eens wat  wijkbewoners ontmoeten die je niet dagelijks tegenkomt? Kun je zelf goed koken en wil jij jouw kookkunsten met je medewijkbewoners delen? Je bent van harte welkom tijdens onze volgende maaltijd op zaterdag 23 april. We hebben nog niet afgesproken wat er dan op het menu komt te staan. Heb je een idee? Laat het ons weten.Aanmelden kan per e-mail: j.j.hoogenhout@hetnet.nl of telefonisch: 06-51111261.

NB: Wil je de Mexicaanse maïssoep ook eens zelf maken? Kijk op 24 Kitchen voor het recept!