Medio mei is er weer een vergadering bij De Meerwaarde geweest in het kader van Verbinding en Veiligheid. Hieronder treft u een kort verslag aan. Ik wil even nadrukkelijk wijzen op het genoemde email adres in de laatste alinea van het verslag. Hier kunt u melding maken over zaken aangaande De Meerwaarde. Zij nemen dan snel contact met u op.

 

Verbinding en Veiligheid

Woensdag 17 mei 2017

Op woensdagavond 17 mei heeft er weer een bijeenkomst Verbinding en Veiligheid plaatsgevonden op De Meerwaarde. Aanwezig waren hierbij Wijkplatform Zuid III en Veller, een boa van de gemeente Barneveld, een wijkagent van de politie en leden van het veiligheidsteam De Meerwaarde.

Op deze bijeenkomst is gesproken over de wijkbijeenkomst voor wijkbewoners van 9 maart en is er gekeken naar actiepunten voor de aankomende periode.

We kijken terug op een mooie eerste wijkbijeenkomst en hebben met elkaar afgesproken om hier in het volgende leerjaar een vervolg aan te geven. We willen met de wijkbewoners in gesprek blijven over de wijk, de leerlingen, knelpunten en samenwerking.

Actiepunten voor de aankomende periode betreffen bijvoorbeeld de kliko’s aan het rode fietspad, de buitenspeeldag waarbij het wijkplatform en De Meerwaarde prettig samenwerken, actiedagen in het nieuwe schooljaar en de week van de veiligheid. Door een bijeenkomst als afgelopen woensdag houden we elkaar op de hoogte van belangrijke zaken en bekijken we wederom op welke terreinen de samenwerking kan worden versterkt.

Wilt u melding maken over bepaalde zaken in de wijk en die De Meerwaarde betreffen dan kunt u mailen naar buurtmelding@demeerwaarde.nl, of  bij andere zaken kunt u contact opnemen met wijkplatform Zuid III en Veller.